Electro World Hoppenbrouwers

Hoge kwaliteit voor een goede prijs

Bij Electro World Hoppenbrouwers koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Niet alleen zijn wij bij één van de grootste Nederlandse franchiseformules in consumentenelektronica aangesloten; alle winkels zijn van zelfstandige ondernemers. Mensen met passie voor hun werk. Hun doel is u helpen een juiste keuze te maken. Zodat u tevreden bent met uw aankoop. Het maakt daarbij natuurlijk geen verschil of u in de winkel koopt, of in onze webwinkel.

Beste Selectie

Tegenwoordig heeft u keuze uit tientallen TV’s, wasmachines, laptops, espresso automaten, enzovoorts. Wij helpen u hierbij graag met een gedegen advies. Niet alleen blijven we door trainingen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, wij bieden u ook Beste Selectie*.  Electro World Hoppenbrouwers heeft met dit concept haar gehele winkelformule erop ingericht om u bij het kiezen goed en deskundig van dienst te zijn.

Eigen magazijn

Een groot deel van ons assortiment staat in ons eigen magazijn. Met andere woorden: u heeft uw aankoop snel in huis. Wij nemen na een aankoop altijd persoonlijk contact met u op. Om u te informeren over de eerstvolgende bezorgoptie of over de beschikbaarheid in de winkel. Zo weet u precies waar u aan toe bent

Reparaties

Electro World Hoppenbrouwers beschikt over een technische dienst. Zodat u - mocht het onverhoopt nodig zijn - zo snel mogelijk uit de brand wordt geholpen. Hier kunt u uw reparatie aanvraag verzenden.