Samsung QuickDrive

Samsung halveert tijd voor wasbeurt met baanbrekende QuickDrive™ technologie

Dankzij QuickDrive™ hebben Samsung wasmachines maar de helft van de tijd van een gewone wasbeurt nodig om hetzelfde resultaat te bereiken. Op de stand Super Speed is een trommel vol was schoon in slechts 39 minuten. Zo bespaar je kostbare tijd, terwijl het ook nog eens energie-efficiënter is. Het wasresultaat is even schoon, terwijl je kleding mooi blijft.

Verbeterde wasprestaties dankzij Samsungs unieke technologie
 

QuickDrive™ vermindert de duur van een wasbeurt met 50% en het energieverbruik met tot wel 20%[1], zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Het geheim is de unieke Q-Drum™, die uit een grote hoofdtrommel bestaat en een plaat achterin de wasmachine. In andere wasmachines wordt kleding van boven naar beneden bewogen, maar de WW8800M gaat een stap verder. De kleding beweegt van de bovenkant naar de onderkant van de trommel en tegelijk zorgt de plaat achterin voor een heen en weer gaande beweging. Zo ontstaan er dubbele krachten en wordt het vuil snel en geleidelijk uit de kleding verwijderd.

QuickDrive™ is onafhankelijk getest door Intertek, ‘s werelds grootste test- en inspectieorganisatie. Intertek bevestigt dat de technologie net zo schoon wast en net zo zuinig is voor je kleding als bestaande technieken. Het enige verschil met QuickDrive™ is dat de tijd van een wasbeurt aanzienlijk korter wordt.

Naast QuickDrive™ is de nieuwe Samsung wasmachine uitgerust met EcoBubble™. Zelfs op lage temperaturen ben je zo verzekerd van een schone was. EcoBubble™ mengt lucht en water en zorgt dat het wasmiddel sneller en dieper doordringt in de kleding.

Bekijk de aanbiedingen!
SAMSUNG WW8BM642OBW
SAMSUNG WW80M760NOM