Wij zijn geopend

Wij zijn voor u geopend!

Uw nieuwe wasautomaat, koelkast, inbouwapparaat, scheerapparaat, nieuwe friteuse, of nieuwe tv: gratis thuisbezorgd, vaak nog dezelfde dag!

Ook tijdens deze strenge lockdown staan de medewerkers van Electro World Hoppenbrouwers voor u klaar om u bij te staan bij uw vragen en advies voor alle mogelijke elektronica producten. Helaas zijn ook wij genoodzaakt om onze winkel te sluiten. Wij kunnen u echter nog steeds ten dienst zijn met het adviseren, thuisbezorgen en het thuis installeren van elektronische producten. In vrijwel alle gevallen nog dezelfde dag. Vanzelfsprekend houden wij ons aan alle opgelegde Covid-19 maatregelen.  Vanzelfsprekend kunnen wij nog steeds vrijwel alle elektronica producten leveren, vaak ook elektronica producten die niet in onze eigen webwinkel aangeboden worden.

Onze website is helemaal up to date en hier kunt u eigenlijk alles vinden en direct bestellen. Wat u maar wilt 24/7. Maar u kunt ons ook persoonlijk benaderen! Op die manier kunnen wij u nog veel beter adviseren. Samen komen wij altijd tot een passende oplossing.

Vraag het ons! Wij staan voor u klaar!

Hoe kunt u ons de komende weken bereiken?
 

1. WhatsApp Video of Chat met de medewerkers van Electro World Hoppenbrouwers

Via nummer 06-82861287 kunt u ons via WhatsApp bereiken voor vragen of advies voor uw mogelijke aankopen. U kunt de chatfunctie gebruiken, maar indien gewenst kunnen wij u ook via Videobellen adviseren, producten laten zien die wij direct op voorraad hebben en direct uit kunnen leveren.

2. Via telefoon Electro World Hoppenbrouwers

Via nummer 076-8863911 of 06-82861287  kunt u ons overdag telefonisch bereiken.

3. Via email: hoppenbrouwers@electroworld.nl

4. Via onze webshop via www.electroworldhoppenbrouwers.nl , 24/7

Electro World Hoppenbrouwers;

Mario Hoppenbrouwers en zijn team